Uns deu joves van resultat intoxicats per clor ahir al migdia mentre es banyaven a la piscina del càmping l'Euga de Ripoll. L'avís d'alerta es va donar pels volts de tres quarts de dues quan els joves van començar a patir afeccions i irritacions respiratòries. Part d'ells van ser evacuats a l'Hospital de Campdevànol. L'alcalde de Ripoll, Jordi Munell, va explicar que per qüestions de seguretat es va tancar preventivament la piscina i que s'estan analitzant les causes que van provocar l'incident i l'excés de clor a l'aigua. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos efectius dels Mossos, de la Policia Local de Ripoll i es va activar la Junta Local de Sanitat de la vila.

Fonts dels Mossos d'Esquadra van informar que el càmping on es va produir l'incident es troba situat a tocar de l'N-152 dins del terme municipal de Ripoll. Segons sembla, per motius que encara es desconeixen, es va vessar una quantitat desproporcionada de clor a la piscina d'aquest establiment. Dotze menors d'edat que es trobaven banyant-se en aquell moment van patit nàusees, marejos, afeccions i irritacions a les diverses vies respiratòries.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Bombers, els caps de la Junta Local de Sanitat de Ripoll, del SEM i sis dotacions dels Mossos d'Esquadra que van parlar amb els responsables del càmping i, posteriorment, van tancar i precintar la piscina fins que s'arregli la incidència. Vuit dels infants afectats van ser traslladats a l'Hospital de Campdevànol i la resta al CAP de Ripoll.