El Banc Central Europeu (BCE) va concedir nova liquiditat als bancs hel·lens a través de crèdits d'emergència per valor de 900 milions d'euros. El BCE va elevar per segona vegada en una setmana el sostre de préstecs a què la banca grega pot recórrer a través del mecanisme de liquiditat d'emergència conegut com a ELA.

Dijous passat l'entitat monetària europea va decidir incrementar també en 900 milions d'euros la liquiditat d'emergència, de manera que el total disponible estaria al voltant dels 90.400 milions. La provisió de liquiditat d'emergència és més cara que la que ofereix el BCE en les seves operacions de refinançament ordinàries i costa l' 1,55%, interès que els bancs grecs paguen al Banc de Grècia, en comptes del 0,05% a què presta ara l'entitat europea.

Milers de persones van sortir al carrer a Atenes per protestar per les mesures d'ajust que està implementant el Govern grec per accedir a un nou paquet d'ajudes. Les manifestacions van ser convocades pel sindicat Pame, proper als comunistes, i el dels empleats públics Adedy sota el lema "Contra les salvatges mesures d'estalvi".

A l'hora de tancar aquesta edició el Parlament grec votava una nova sèrie de reformes demanades pels creditors internacionals per concedir un nou rescat.