El pèrit de la família del fiscal Alberto Nisman, querellant en la causa que investiga la seva mort, va anar més enllà de la hipòtesi d'homicidi que manté des de fa mesos i es va mostrar convençut que el presumpte assassí va usar el lavabo "per rentar-se les mans" , va informar el diari Clarín.

En la seva última declaració davant la fiscal encarregada de la investigació, Bibiana Féin, el pèrit Daniel Salcedo va reiterar que "l'absència de determinades taques de sang" al lavabo de l'apartament de Nisman, on va ser trobat el seu cadàver amb un tret al cap el 18 de gener, demostra que hi va haver una altra persona amb ell.

D'acord amb la informació publicada pel diari, Salcedo va presentar davant Féin una animació digital per demostrar que Nisman va ser assassinat, ja que les taques de sang tenien una "projecció descendent" i "un punt d'inici a 60 centímetres d'alçada, gairebé mig metre per sobre d'on va quedar situat el cap de la víctima".

El pèrit de la querella va defensar que el presumpte assassí es va situar darrere de Nisman, a la dreta i dret, mentre que el fiscal es trobava amb un genoll a terra davant de la banyera. Per a Salcedo, les taques de sang es podrien haver generat quan el suposat homicida va moure les mans, cosa que "va ser abans de rentar-se".

Informe poc concloent

La revelació amb noves dades sobre la causa arriba un mes després de la presentació de l'informe de la junta criminalística davant la fiscal Féin, que no va arribar a una conclusió unànime, ja que els pèrits de la Unitat Criminalística de la Policia Federal descarten l'existència d'una altra persona en el lloc dels fets.