Una tempesta de pluja intensa i pedra va sorprendre els vehicles que circulaven aquesta tarda de divendres per la C-25 al seu pas pel Moianès i va obligar a més d'un a parar-se sota els ponts i túnels. I la pedra també va caure amb força a municipis del nord-est del Bages, com Avinyó. Un usuari de Twitter va penjar una foto a la xarxa social mostrant la calamarsa caiguda en aquesta zona, més gran que una moneda d'un euro. Una imatge similar va compartir l'Ajuntament de Santa Maria d'Oló a través de Facebook.

Segons avanci el dissabte, els pluges s'aniran desplaçant cap a la costa, on poden afectar fins al migdia. A partir d'aleshores, s'espera que el temps millori i que, diumenge, predomini el sol.

A Oló estan sortint els primers raigs de sol però mireu quina mostra de pedra caiguda al C/ Maurici Camprubí! Si teniu fotos d'avui les podeu publicar a comentaris. Imatge cedida per Angel AubachPosted by Ajuntament de Santa Maria d'Oló on Friday, July 24, 2015

A la costa empordanesa cal anar en compte, ja aquest divendres al vespre i durant dissabte les onades poden ser superiors als 2,5 metres i hi haurà mar de fons a tot el litoral.