El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, va reconèixer ahir la "preocupació" de l'empresariat per l'impacte que el procés sobiranista pot tenir en l'economia, i va demanar a les formacions que concorrin a les eleccions del 27 de setembre que concretin el seu programa econòmic.

"Existeix una preocupació important per part d'algunes empreses sobre el resultat econòmic d'aquests processos electorals", va afirmar Valls durant la presentació de l'últim informe de conjuntura de l'entitat, que eleva del 2,7 al 3 % la previsió de creixement del PIB català per a aquest any.

Valls va explicar que encara està esperant que les diferents formacions que tenen previst presentar-se a les eleccions del 27S realitzin unes propostes econòmiques "clares" i que expliquin els efectes que poden tenir els seus programes polítics en l'economia de Catalunya. "Això s'hauria de produir al llarg de les pròximes setmanes, però és un aspecte que considerem fonamental", va subratllar Valls, que va afirmar que el procés sobiranista tindrà conseqüències econòmiques.