Un incendi va calcinar totalment durant la matinada de dimecres a dijous un supermercat a Badalona (Barcelonès) i va obligat a desallotjar els 25 veïns dels pisos del bloc en el qual es troba l'establiment.

El propietari del supermercat, un local d'uns cent metres quadrats, va resultar lleument intoxicat per fum i va ser atès i donat d'alta en el mateix lloc dels fets pels equips sanitaris desplaçats, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Es desconeixen de moment les causes de l'incendi, que es va desfermar cap a les 00.37 hores i que va obligar els bombers a desallotjar de manera preventiva el bloc en el qual es troba, un edifici de cinc plantes situat al número 11 del carrer Europa.

Les cinc dotacions dels Bombers que van acudir al lloc van aconseguir extingir el foc passades la 01.15 hores i els 25 veïns desallotjats van tornat a casa seva cap a les 02.30 hores, després que s'hagués ventilat l'edifici i els tècnics dels Bombers haguessin comprovat que el foc no havia afectat l'estructura de l'immoble.