La ràbia i el dolor es van estendre a Palestina després de l'assassinat d'un nen cremat viu i les ferides greus als seus pares i germà en un atac de suposats extremistes colons a la localitat de Duma, al nord de Cisjordània. "Han matat els meus veïns cremant-los. No descarto una Tercera Intifada", va explicar Afsha Dawabsha, veïna de Duma, concentrada juntament amb mig centenar de dones prop de la família de les víctimes per plorar-les i mostrar-los el seu suport.

Mig miler de persones de la petita localitat de tres mil habitants van acudir a l'oració de la mesquita al migdia, abans de participar en el funeral de l'Ali Dawabsha, d'any i mig i les restes del qual van quedar cremades.

Les principals autoritats israelianes van condemnar amb duresa l'atac, però l'Organització per a l'Alliberament de Palestina (OAP) va responsabilitzar-ne el govern de Benjamin Netanyahu per no posar límit a la violència colonial als territoris ocupats.

Hores més tard, un jove palestí va perdre la vida i un altre va ser ferit per foc de l'Exèrcit israelià al nord de Beit Lahia, al nord de Gaza i prop de la frontera amb Israel. El mort és Mohamed al-Masri, de 17 anys, va confirmar Ashraf al Qaidra, portaveu del Ministeri de Sanitat de Gaza.