La germana i la madrastra del finat líder d'Al Qaeda, Osaba bin Laden, es troben entre els morts de l'accident d'aviació que es va produir divendres a l'aeroport de Blackbushe, al sud d'Anglaterra, segons va confirmar ahir l'ambaixador d'Aràbia Saudita al Regne Unit.

En un missatge en àrab a Twitter, el príncep Mohammed bin Nawaf Al Saud va oferir les seves condolences a la família Bin Laden i va indicar que les autoritats saudites treballaran amb les britàniques per repatriar els cossos.

"La seva altesa reial el príncep Mohammed bin Nawaf Al Saud ha ofert les seves condolences a la família i els afins de Mohammed bin Laden en l'aeroport Blackbushe del Regne Unit, per la gran pèrdua que han sofert com a resultat de l'accident de l'avió que transportava a la família", va declarar el missatge, segons recull la cadena pública BBC.

Quatre persones -tres passatgers i el pilot- van morir divendres en accidentar-se una avioneta privada en la localitat de Yateley, al comtat anglès d'Hampshire, quan va explotar en intentar aterrar en l'aeroport de Blackbushe. L'avioneta, model Phenom 300 i de fabricació brasilera, es va estavellar contra un magatzem de vehicles d'ocasió, en una esplanada dedicada a la subhasta de vehicles, mentre començava el descens cap a l'aeròdrom.

El jet privat, de propietat Saudita, procedia de Milà i pertanyia a una empresa d'aviació propietat de la família Bin Laden, que té un imperi empresarial a Aràbia Saudita.