El candidat de 'Catalunya, sí que es pot' a les eleccions del 27-S, Lluís Rabell, creu que els resultat dels comicis "reflectiran les ganes de progrés, de fer net i d'acabar amb la corrupció".

Rabell va fet aquestes declaracions a Girona, on va acompanyar el cap de llista de la demarcació, Marc Vidal. Rabell també va manifestar que l'objectiu de la candidatura és representar una Catalunya social "maltractada per les polítiques d'austeritat del govern de la Generalitat" i que si la seva formació és determinant al Parlament "definirà un futur de progrés social i llibertat democràtica". El candidat va defensar la sobirania nacional i va dir que Catalunya "serà allò que els ciutadans decideixin".

El candidat també va criticar les xifres i la visió del president Mariano Rajoy sobre la situació econòmica de l'Estat i va afirmar que "a la sortida del famós túnel ens trobem un paisatge desolat que certifica els pressupostos antisocials del PP". Rabell va manifestar que "ens trobem en un cicle de canvi" i va fer una crida per construir una majoria d'esquerres que "defineixi un horitzó de progrés social i de llibertat democràtica". "