Els Mossos investiguen l'agressió que dissabte passat a la matinada va patir al barri del Raval de Barcelona un jove de 26 anys, que està en coma després de patir un cop al cap amb un monopatí.

Segons fonts pròximes al cas, l'agressió va passar cap a 2/4 d'1 de dissabte passat a la plaça Terenci Moix de Barcelona, molt a prop del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, un dels epicentres d'usuaris de monopatí a la capital catalana. Un amic de la víctima ha explicat avui a l'emissora Catalunya Ràdio que el jove, ingressat a l'Hospital del Mar de Barcelona, està en coma a causa del cop al cap. Els Mossos han obert una investigació per intentar identificar l'autor de l'agressió, que segons les primeres investigacions no anava sol. L'amic de la víctima va relatar que hi havia un grup de joves jugant a bàsquet a la zona i que un altre grup es va acostar i els va començar a increpar.

La víctima va intercedir perquè deixessin d'increpar els nois que jugaven a bàsquet, moment en què un dels membres del grup li va donar un fort cop al cap amb un monopatí, que va fer que es desplomés. L'agressor i els seus acompanyants van fugir ràpidament.