L'atleta Núria Picas, manresana resident a Berga, i els periodistes Miquel Calçada i Empar Moliner també seran a la llista de Junts pel Sí a Barcelona. Tots tres segueixen els passos dels expresidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol i Ernest Benach i la seva actual presidenta, Núria de Gispert, així com els de l'entrenador de futbol Pep Guardiola.

D'altra banda, una altra incorporació de la llista, que va anunciar aquest dilluns ell mateix a través del seu compte de Twitter, és la de l'empresari i exmembre de La Trinca Josep Maria Mainat.

Núria Picas, nascuda a Manresa el 1976 i actualment resident a Berga, va ser campiona l'any 2012 de la Copa del Món d'Ultra trails, s'ha situat a l'elit de les curses de muntanya, i actualment comparteix la seva experiència professional a través de conferències de motivació. Empar Moliner és escriptora i col·labora com a periodista en diversos mitjans de comunicació escrits i audiovisuals. El periodista Miquel Calçada va ser la veu inaugural de Catalunya Ràdio, cofundador de Flaix FM i responsable de diversos programes de televisió. Ha estat el comissari de la celebració del Tricentenari del 1714.

Crítiques d'UDC a la llista

El fins ara portaveu parlamentari d'Unió i número quatre per Barcelona a les eleccions catalanes, Roger Montañola, va retreure ahir a Junts pel Sí que només pensi en "cares" i no en "la gestió i un programa de govern" després d'un 27 de setembre en el qual no contempla un pacte dels democratacristians amb el Partit Popular i Ciutadans.