L'Spòrting de Gijón ha reprès els intents per aconseguir els serveis del jugador croat del FC Barcelona, Alen Halilovic, arran de la renúncia de l'Hamburg que en un principi estava interessant a tenir-lo a la plantilla.

Abelardo, l'entrenador del club asturià, va manifestar ahir que va tenir una conversa amb el jugador: "he parlat amb Halilovic i era per explicar-li el que n'espero, si finalment ve". El tècnic també va deixar clar que "a hores d'ara tot és una decisió del jugador", el qual hauria demanat uns quants dies per tal de madurar si accepta o no aquesta proposta del club de Gijón, que ha aconseguit enguany el retorn a la Primera Divisió.

Segons Abelardo, el croat que va ser al Barça B de Segona el curs passat "és un futbolista que podria sumar perquè no tenim un home similar a ell en la plantilla. Si ve el rebrem encantats; si no, que tingui molta sort allà on vagi". La marxa enrere de l'Hamburg va ser perquè no va acceptar les exigències del Barça, que pretenia que el jove talent jugués un mínim de partits, el que no resultaria un problema en el cas d'Abelardo, que, tot i així, va manifestar que "tots els jugadors s'han de guanyar els minuts".