L'exjugador del FC Barcelona Rivaldo, que als 43 anys encara no ha penjat les botes, ha fet saber que avui, dissabte, es retirarà de forma definitiva com a futbolista. Rivaldo, que a més del Barça, va ser al Deportivo gallec, continua en joc al Mogi Mirim brasiler, un club del qual va ser president i en el qual milita també Rivaldinho, el seu fill. Però en el partit d'avui davant del Luverdense farà les seves últimes accions com a jugador.

Encara que s'havia retirar fa un parell d'anys, fa dos mesos qui va ser campió del món amb Brasil el 2002, va decidir tornar de nou a l'activitat. Però la causa que ara ja pengi les botes són els problemes físics que ha arrossegat i que han fet impossible que el seu retorn als terrenys de joc reeixís.

Les molèsties que té al genoll obliguen Rivaldo a haver d'infiltrar-se abans de jugar cada partit per suportar el dolor. "No tinc problema quan jugo, però en acabar el dolor és molt intens".

Rivaldo va decidir a mitjan juliol deixar la presidència al Mogi Mirim (un càrrec que tenia des del 2008), però va continuar vinculat a l'entitat com a jugador. Arran de la retirada que va anunciar ahir, té la decisió presa d'encetar una altra etapa vinculada al futbol, ara com a representant.