Dos agents dels Mossos d'Esquadra de paisà que es trobaven a l'interior d'un bingo de Barcelona per fer gestions amb el propietari han evitat aquest dilluns que dos homes que han esgrimit armes de foc, que després es va comprovar que eren simulades, atraquessin l'establiment i han aconseguit detenir-los.

Segons ha informat la policia catalana en un comunicat, els fets han ocorregut cap a les onze d'aquest dilluns. quan han irromput al local dos homes que cobrien les seves cares amb casos de moto i que portaven armes de foc, apuntant amb elles les persones que es trobaven a l'interior de l'establiment, entre les quals es trobaven els dos agents. Aquests s'han identificat com a policies i han exigit als atracadors que deixessin les armes a terra, però aquests han sortit de l'establiment i han emprès la fugida en una motocicleta.

Els atracadors han patit poc després un accident lleu i han continuat la fugida a peu, encara que els dos agents han pogut detenir-los i traslladar-los a dependències policials.