La Fiscalia romanesa sol·licitarà en la vista de dilluns sobre el cas de Sergio Morate, sospitós de la mort de dues joves a Conca, que se li ampliï la presó preventiva 15 dies perquè l'extradició a Espanya segueixi el seu curs. "A l'audiència s'estudiarà si es prorroga l'arrest provisional per un altre període de 15 dies", va assegurar Camelia Miculescu, la portaveu de la Fiscalia de la Cort d'Apel·lació de Timisoara, a l'oest de Romania.

El sospitós del doble crim disposaria de cinc dies per presentar un recurs si el jutge dictamina dilluns que sigui extradit, va aclarir Miculescu. En el cas que així es produeixi, l'Alta Cort de Cassació i Justícia, a Bucarest, tindrà tres dies per pronunciar-s'hi. Si el tribunal de Bucarest ratifica l'extradició, les autoritats espanyoles comptaran amb un termini de 10 dies per fer-la efectiva.

La portaveu també va aclarir que en la comissió rogatòria internacional presentada al jutge només s'especifica la immobilització del vehicle de Morate, un Seat Ibiza verd, i el seu lliurament a Espanya. Per això va assegurar que desconeixia qualsevol altra sol·licitud per part de les autoritats judicials espanyoles.