La portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament de Madrid, Esperanza Aguirre, va oferir ahir a Ciutadans i el socialista Antonio Miguel Carmona unir-se per arrabassar l'alcaldia a Manuela Carmena i, al seu lloc, convertir en regidora la portaveu de la formació taronja, Begoña Villacís.

Ciutadans va reaccionar dient que "estudiarà" la proposta si és "formal", cosa que segons la seva opinió no passa amb aquesta oferta d'ahir, que respon a la "vella política de cerca de titulars"

El PSOE va descartar del tot la possibilitat, i després de ratificar el seu suport a l'alcaldessa Manuela Carmena (Ara Madrid), va demanar a la cap de files del PP que "no enredi".

"Seria una magnífica alcaldessa", va dir Aguirre en una roda de premsa quan els periodistes li van preguntar sobre aquesta possibilitat, per al que, va dir, no seria necessari un acord amb tot el PSOE. "Amb Carmona ja n'hi ha prou", va comentar.

Pel que fa a Manuel Carmona, que està en crisi amb el seu partit, no ha picat l'ham: "vaig donar ordres sent portaveu del PSOE-M de donar suport a Carmena i així es farà durant tota la legislatura", va ser la seva resposta.