Vester Lee Flanagan, l'home que ha matat aquest dimecres a dos reporters de la cadena de televisió WDBJ7 durant una retransmissió en directe, ha intentat suïcidar-se en veure's acorralat per les forces de seguretat però segueix viu segons ha informat la mateixa empresa per la qual treballaven les víctimes.

Segons la cadena, es troba en estat crític. El sospitós s'ha disparat després que les forces de seguretat l'arraconessin en una carretera interestatal a unes tres hores de distància del lloc de l'atac.

La WDBJ7 ha confirmat que Flanagan va estar treballant com a reporter per a aquesta cadena fins fa un any sota el nom de Bryce Williams. Precisament ha fet servir els comptes a les xarxes socials que tenia amb aquest nom per publicar un vídeo de l'atac en què han mort Alison Parker, reportera de 24 anys, i Adan Ward, càmera de 27.

En la gravació, que ja ha estat retirada però de la qual circulen algunes còpies a les xarxes socials, es veu als dos reporters realitzant una entrevista en directe i com l'autor dels trets s'aproxima, sense que aquests se n'adonin.

Ward apareix d'esquena realitzant diferents plans mentre que Parker parla molt concentrada amb l'entrevistada. En un moment donat, apareix en primer pla una pistola apuntant a la reportera i segons després, l'arma torna a aparèixer i s'escolten els trets.

En les imatges es veu com Parker fuig espaordida després de rebre el primer tret però després la imatge passa a negre i simplement se segueixen escoltant nombrosos trets.