La companyia ferroviària Renfe i els Mossos d'Esquadra van acordar ahir renovar els protocols de seguretat per donar una resposta més àgil davant les agressions als interventors ferroviaris, després que un passatger va arrencar dissabte passat d'una mossegada el lòbul de l'orella a un revisor.

Segons fonts de Renfe, comandaments dels Mossos i de la companyia ferroviària van fer ahir una reunió ordinària en la qual van acordar impulsar noves mesures per identificar i reforçar les seguretat en els "punts negres" de la xarxa ferroviària, on els caps de setmana alguns joves mantenen una actitud agressiva cap als altres passatgers i els revisors. Els Mossos mantenen una investigació oberta per localitzar el passatger que dissabte va arrencar el lòbul de l'orella esquerra d'una mossegada a un interventor de Renfe que el va sorprendre viatjant sense bitllet a l'estació Mollet-Santa Rosa de la línia R3 de Rodalies.

La reunió d'ahir, a la qual va acudir l'intendent dels Mossos Joaquim Bayarri, cap de l'àrea de Transports, tenia caràcter ordinari, si bé es va aprofitar per analitzar la situació de seguretat després de l'agressió de dissabte.