La direcció de Es Convent, un espai per a famílies sense recursos a Palma de Mallorca, va fer fora del centre una dona i la seva filla de cinc anys per protestar per la qualitat del menjar mentre la Policia Local vigilava com feia la maleta que li van permetre agafar abans de marxar. L'Ajuntament no li ofereix alternativa i altres associacions li neguen ajuda perquè encara consta que hi resideix. La dona havia presentat una queixa fa uns mesos perquè els aliments arribaven en furgonetes sense refrigerar, fent que es trenqués la cadena de fred.

La primera demanda per aquesta qüestió va tenir una resposta ràpida i, al cap de poques setmanes, camions frigorífics feien el trasllat dels menús. A la mala qualitat dels aliments se suma el fet que usuaris amb al·lèrgies o altres problemes de salut no reben la dieta adequada, tot i que l'Ajuntament paga 1.200 euros al mes per cada persona allotjada en el complex.

Segons El Mundo, diversos treballadors del centre han presentat també queixes a l'empresa de càtering per la mala qualitat dels menús. Unes reclamacions que afirmen que no han tingut resposta ni han variat la situació diària pel que fa al menjar.