Una dona d'uns 45 anys i una nena d'uns 10 anys, que segons els veïns són àvia i néta i ambdues xineses, han mort apunyalades al seu domicili de València, en un doble homicidi.

La trucada d'avís del succés es va rebre ahir a a les 14.36 hores, segons han indicat fonts del Centre d'Emergències de la Generalitat Valenciana, que han precisat que les víctimes presentaven ferides d'arma blanca.

Pel que sembla, l'avi ha entrat a un basar xinès situat davant de l'edifici de les víctimes, al carrer Tomàs de Villarroya, per demanar auxili i que cridessin la policia, perquè en el seu habitatge hi havia sang i dues persones mortes. Segons han explicat els veïns als periodistes, a l'habitatge residien dues nenes -una d'uns 5 o 6 anys, i una altra d'uns nou o deu-, la mare, que és molt jove, i els dos avis, tots ells de nacionalitat xinesa.

El responsable d'un bar situat davant de l'habitatge, Alejandro Liñana, ha assenyalat que ha vist sortir de l'edifici l'avi i li ha cridat l'atenció, perquè, encara que és un home tranquil, anava corrent i ha entrat en el comerç situat al costat de seu bar, un basar regentat per persones de nacionalitat xinesa.

Encara que alguns veïns han comentat en un primer moment que l'avi portava les mans ensangonades, altres han afirmat que no era així. Segons fonts de la Policia Nacional, de moment no s'ha establert el vincle entre les dues víctimes ni com han mort, tot i que han afegit que en el domicili hi havia "moltíssima sang".