El secretari de Relacions amb la Societat Civil i els Moviments Socials de Podem, Rafael Mayoral, ha dit avui que al PP "li interessa tirar llenya al foc" i "augmentar la "confrontació", en referència a la presentació d'una proposta que permetria al Tribunal Constitucional suspendre a Artur Mas.

"Mas i Rajoy necessiten mantenir la confrontació per tapar la corrupció i les retallades i que ens oblidem de Bárcenas, de la Púnica i del 3%; amb aquestes mesures provoquen més tensió, més confrontació", ha dit Mayoral en roda de premsa.

També Mayoral ha afirmat que Podem no està d'acord amb la proposta del PP, que s'ha cenyit "no a un plantejament jurídic, sinó polític".

Sobre les eleccions a Catalunya del pròxim 27S, Mayoral ha dit que la candidatura de Podem, Catalunya Sí que es pot, vol "il·lusionar" pel canvi polític i ha assegurat que sortirà a guanyar i a acabar amb el "binomi" de Mas i Rajoy.

"Perquè les coses siguin diferents, és necessari que Catalunya sigui un factor de canvi, que aporti la possibilitat de desallotjar Rajoy", ha conclòs.