La Policia de Tailàndia va anunciar la detenció d'un segon es-tranger suposadament relacionat amb l'atemptat que el 17 d'agost va causar 20 morts a Bangkok, i va atribuir l'atac a un grup vinculat al tràfic de persones. Segons les autoritats, el detingut intentava creuar la frontera amb Cambodja, i el seu aspecte és "semblant" al del jove que va aparèixer a les imatges de càmeres de seguretat com l'individu que va col·locar la bomba que va provocar la massacre.

El sospitós, al qual gravacions de la televisió local van mostrar amb ulleres, gorra i samarreta grisa, va ser escortat per agents de seguretat i traslladat des de la frontera a la capital tailandesa, on ahir va ser interrogat en anglès. Es tracta del segon sospitós de participar en l'atemptat que arresten les autoritats després que un presumpte primer involucrat, que segons les autoritats és estranger, fos capturat dissabte passat en un apartament de Bangkok.

Malgrat l'anunci, la nova detenció no havia aclarit dimarts l'origen de l'atemptat que va causar també 120 ferits al temple hindú de Erawan i que, segons la junta militar que governa a Tailàndia, és el pitjor acte terrorista registrat al país.