El líder del PSC, Miquel Iceta, va instar el President Artur Mas a assumir "responsabilitats" polítiques "en primera persona" si es demostressin irregularitats en el finançament de CDC, i el va acusar d'"erosionar" la Generalitat usant-la com a "moneda de canvi" electoral per al 27-S.

En la seva intervenció durant la compareixença de Mas a la Diputació Permanent del Parlament, Iceta va carregar contra la intenció de Mas de "vulnerar la legalitat democràtica" amb el procés independentista, i d'una altra banda li ha exigit explicacions després dels escorcolls a CDC i la seva fundació, CatDem. "Manté en seu parlamentària l'afirmació que el seu partit i la seva fundació no es van finançar irregularment? Suposem que així ho farà. Preguntem doncs què faria si el temps desmentís la seva afirmació. Renunciaria als seus càrrecs?", va assenyalar.

Iceta va recordar a Mas que, durant els dos anys que va presidir la fundació del PSC, aquesta "no va rebre aportacions per part de Teyco, i pel que m'han dit, tampoc en cap altre moment".