El portaveu adjunt del PPC al Parlament, Santi Rodríguez, va reptar ahir el President Mas a denunciar als tribunals suposades filtracions sobre l'escorcoll a la seu de CDC si en "té proves" i que, en cas contrari, rectifiqui, perquè és una "acusació extremadament greu".

Mas va insinuar que des del ministeri de l'Interior es va ordir l'escorcoll a les seus de CDC i de la seva fundació just a un mes de les catalanes del 27-S: "a aquestes alçades de la pel·lícula, jo ja no crec en segons quines casualitats". En la seva intervenció, el diputat popular ha qualificat de "molt greus" les acusacions que, segons el seu parer, ha abocat el president català contra el ministeri de l'Interior, la Fiscalia i la Guàrdia Civil, quan, va recordar, l'escorcoll el va ordenar un jutjat del Vendrell després d'una denúncia d'un regidor d'ERC, que "no té res a veure amb el ministeri".

En aquest sentit, Rodríguez va reptar Mas, en nom del seu partit, que "si té la més mínima prova que el ministeri ha filtrat que hi hauria un escorcoll, li demano que la faci pública i que presenti una denúncia al jutjat de guàrdia".