L'Ajuntament de Madrid va explicar ahir, d'acord amb les consultes que li ha fet una agència de qualificació de risc, que, pel que fa a la gestió del seu pressupost, té com a objectiu "actuar de manera responsable" i informar d'aquesta tasca a la ciutadania "abans que a qualsevol empresa".

D'aquesta manera ho va explicar ahir l'Ajuntament en una nota de premsa en què informava que els seus responsables de l'Àrea d'Economia i Hisenda consideren "sorprenent" que agències privades "plantegin preguntes a una administració pública sobre la seva política de desnonaments o les seves estratègies per atendre necessitats de la ciutadania".

Segons l'Ajuntament de Madrid, aquestes preguntes apareixen en un qüestionari que l'agència Fitch Ratings va enviar a l'Ajuntament abans d'una comunicació telefònica que van mantenir aquest divendres representants d'aquesta agència privada amb responsables de l'Àrea d'Economia i Hisenda.

Demà dilluns, diu la nota, hi haurà una altra trobada d'aquest tipus amb l'agència Standard and Poor 's, a petició d'aquesta, igual que en el cas de la cita telefònica amb Fitch Ratings.