Sergio Morate, sospitós del doble crim de Conca, passarà a disposició judicial al Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Conca avui al matí.

El Tribunal Superior de Justícia de Castella-la Manxa (TSJCM) ha informat en un comunicat d'aquesta previsió i ha explicat que és aquest jutjat de Conca el que instrueix les diligències prèvies en què s'investiga la mort de Marina Okarinska i Laura del Hoyo.

Sergio Morate va ser lliurat ahir a la tarda a les autoritats espanyoles a Timisoara (Romania) i va viatjar ja cap a Madrid en un avió que havia d'arribar ahir a mitjanit, per immediatament després dirigir-se a Conca on serà posat a disposició judicial avui.

L'avió que trasllada a Morate es va enlairar de l'aeroport de Timisoara a les 20.00 hora espanyola i estava previst el seu aterratge fos al voltant de les 23.30 hores.

Les autoritats romaneses van conduir a Morate a l'aeroport on l'esperaven els agents de la Policia Nacional, que van arribar ahir mateix a Romania en el mateix avió en què el sospitós havia de ser traslladat a Espanya.

El seu lliurament a les autoritats espanyoles es va produir al voltant de les 19.30 hores, després de passar 23 dies detingut a Romania i només tres dies després que el màxim tribunal romanès ratifiqués a Bucarest seva extradició immediata a Espanya. Ja a Madrid, la policia va mantenir desplegat un ampli dispositiu de seguretat a l'aeroport, des d'on Morate havia de ser conduït immediatament en un furgó policial a Conca