Ciutadans inclou en el seu programa la realització d'una auditoria general de gestió de la Generalitat de Catalunya, amb la intenció de "netejar tota la porqueria" dels trenta anys de govern de CDC amb els presidents Pujol i Mas.

Així ho va indicar ahir el president de Ciutadans, Albert Rivera, durant la presentació del programa electoral d'aquesta formació, en un acte celebrat a Barcelona en el qual també hi varen participar la candidata a presidenta de la Generalitat de C's, Inés Arrimadas, i el secretari d'Acció Política, Antonio Espinosa.

"Anem a aixecar catifes", va reblar Arrimadas, que va recordar el cas de la companyia aèria Spanair per ressaltar el fet que mentre se subvencionava a aquesta empresa "durant el tripartit i el govern de Convergència" amb 100 milions d'euros, es va deixar d'impulsar la investigació o abonar els llibres de text als escolars catalans.

Els dos dirigents van criticar que la candidatura de Junts pel Sí no presenti un programa electoral i sí una llista de vuit passos per aconseguir la independència de Catalunya.