Dues persones van morir ahir quan es va estavellar l'avioneta en què viatjaven a la zona pirinenca del Pla d'Anyella, a Toses. Havien sortit de Menorca i es dirigien a Puigcerdà.

Com a conseqüència de l'impacte l'aparell es va incendiar. L'avioneta havia sortit amb dues més de Menorca i es dirigien a l'aeròdrom de Puigcerdà. Els ocupants de les altres dues avionetes van veure com començava a caure quan sobrevolaven aquesta zona del Pirineu i van avisar per ràdio els serveis d'emergència, cap a un quart de sis de la tarda. Posteriorment van aterrar a l'aeròdrom de Puigcerdà. Les primeres informacions indicaven que les dues víctimes són de nacionalitat alemanya. Els Bombers van enviar quatre helicòpters i quatre dotacions terrestres a la zona dels fets.

Els Bombers, amb la participació d'efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM), van localitzar el lloc de l'accident i van extingir l'incendi que va afectar l'avioneta, que va quedar calcinada. També es van desplaçar fins al lloc de l'accident set patrulles terrestres, una unitat de muntanya i un helicòpter dels Mossos d'Esquadra. Protecció Civil de la Generalitat va emetre una Prealerta del pla especial per a emergències aeronàutiques a Catalunya, l'Aerocat.