L'acusació particular exercida per la CUP demana un total de 30 anys de presó per a l'exalcalde de Reus Lluís Miquel Pérez (PSC) i la resta d'imputats per les obres de construcció del nou Hospital de Reus, dins de l'anomenat cas Innova, que investiga una suposada trama de corrupció.

La CUP demana la màxima pena prevista en el Codi Penal per tractar-se de "delictes greus i continuats" per a tots els imputats en aquesta derivada del cas Innova. Així, demana 53 anys d'inhabilitació, 30 anys de presó, 2,6 milions en multes i una indemnització de mig milió d'euros per als vuit imputats en aquest cas, centrat en les obres de l'Hospital de Sant Joan de Reus.

En concret, sol·licita la màxima pena de presó pels delictes de malversació (vuit anys), tràfic d'influències (dos anys), frau a l'administració (tres anys), falsedat documental (sis), blanqueig (sis) i pertinença a organització criminal (vuit). Pels delictes de prevaricació demana 15 anys d'inhabilitació, i pel d'omissió de perseguir delictes, dos anys més.