Regió 7

Rabell implantaria la Renda Garantida de Ciutadania

Catalunya Sí que es Pot busca el suport de la classe treballadora i els barris humils amb el lema de campanya "La Catalunya de la gent"

11.09.2015 | 00:00

El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, es va comprometre ahir a implantar una Renda Mínima de Ciutadania com una de les primeres mesures socials si arriba al Govern català.
Rabell es va reunir amb els directius de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya i es va mostrar en plena sintonia amb les 45 propostes que li han traslladat les entitats. "La Renda Garantida de Ciutadania és una de les urgències plantejades en el document de les entitats socials i en el nostre programa. És una mesura que per ella mateixa no resol la situació, però és una primera mesura de contenció de la fractura social que pateix aquest país", va dir Rabell. "Ens sentim molt còmodes amb les demandes i propostes de les entitats socials, com la Renda Garantida de Ciutadania per fer front a la situació de pobresa, exclusió social i fractura que s'està produint en aquest país", va assenyalar Rabell. El candidat de Sí que es Pot també va al·ludir a "la necessitat d'una banca pública que permeti desenvolupar i liderar des de les administracions públiques l'emprenedoria i el cooperativisme i un procés de reindustrialització i la necessitat de revisar els serveis socials".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

El Govern vol augmentar el control a les policies locals

El Govern vol augmentar el control a les policies locals

Interior planteja que els agents municipals comparteixin numeració amb els Mossos, però no una...

Iglesias: ´hi ha més delinqüents potencials en aquesta cambra que a fora´

Iglesias: ´hi ha més delinqüents potencials en aquesta cambra que a fora´

El secretari general de Podem reclama per al seu partit el paper d'"oposició real"

El PSOE dóna el tercer ´no´ a Rajoy però avança una abstenció ´sense aval´

El PSOE dóna el tercer ´no´ a Rajoy però avança una abstenció ´sense aval´

Hernando avisa els populars que hauran de guanyar-se la governabilitat "setmana a setmana i...

Enllaços recomanats: Premis cinema