El magnat i aspirant a la presidència dels EUA Donald Trump va provocar una nova polèmica en burlar-se de l'aparença de l'empresària Carly Fiorina, l'única dona entre els 17 candidats a les primàries del Partit Republicà.

"Mira aquesta cara. Algú votaria per això? S'imaginen això, la cara del nostre pròxim president?", va dir Trump en una entrevista a un reporter de la revista Rolling Stones mentre veia Fiorina a la televisió. "Vull dir, és una dona, i se suposa que no dic coses dolentes però, de veritat, estem parlant seriosament?", va continuar Trump entre rialles, segons la revista, que inclou l'entrevista al magnat en la seva última edició, publicada ahir, dimecres. Ahir Trump va concedir entrevistes a les cadenes CNN i Fox, i en cap va negar haver fet el comentari sobre Fiorina, tot i que va voler matisar.

"No estic parlant de l'aspecte [de Fiorina]. Estic parlant de la imatge pública", va argumentar el milionari novaiorquès a CNN. No és el primer cop que Trump es burla d'una dona, ja que el mes passat van ser notícia els seus comentaris ofensius cap a Megyn Kelly, presentadora de la cadena Fox que va moderar el primer debat televisat entre els aspirants republicans a la Casa Blanca.

A més, Trump ha arribat a fer servir els qualificatius "porques i truges" per referir-se a les dones. Fiorina, exdirectiva d'HP, no ha volgut entrar en una guerra amb Trump i precisament en el programa de Kelly a la Fox va dir que els comentaris del magnat "parlen per si sols".