La fiscalia de Lleida acusa de temptativa d'assassinat David S. C., l'home de 37 anys detingut dijous de la setmana passada per haver apunyalat la seva exparella a l'entrada de casa seva a Almacelles i davant dels dos fills que tenen en comú, de 15 i 13 anys. La fiscalia considera que l'atac es va produir amb traïdoria, ja que l'home va esperar que la dona sortís de casa per agredir-la i, per aquest motiu, també demana que se'l privi de la pàtria potestat dels fills. L'acusat va declarar dimecres d'aquesta setmana al jutjat de violència que és "bipolar". L'home, que té antecedents i també una ordre d'allunyament de la seva exparella, continua ingressat a la presó de manera provisional, tal com va ordenar el jutge diumenge passat.

Els fets pels quals va ser detingut van passar dijous de la setmana passada, cap a tres quarts de vuit del matí al número 105 del carrer Major d'Almacelles. Els agents dels Mossos d'Esquadra van arrestar l'home set hores i mitja després a la mateixa població, on s'havia amagat en un bloc de pisos deshabitat.

El presumpte agressor tenia una ordre d'allunyament de la dona, de 36 anys, que va ser traslladada immediatament a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per ser operada de les ferides que va rebre a l'abdomen. La víctima continua ingressada a l'hospital però evoluciona favorablement. És una dona molt coneguda a Almacelles, on treballa com a carnissera en un supermercat.