Fa més de vuit anys que es busca Yeremi Vargas, el nen que va desaparèixer quan tenia set anys en una zona de Gran Canària en què dimecres es va trobar un crani que va despertar durant hores especulacions que fos del menor, tot i que finalment s'ha comprovat que correspon al d'una dona gran.

Vargas va ser vist per últim cop el 10 de març del 2007 a Vecindario, a la localitat de Santa Lucía de Tirajana, a prop d'on dimecres va aparèixer un crani que podria ser "compatible" amb el d'un menor. Un ciutadà va trobar cap a les set de la tarda de forma casual les restes humanes quan passejava per un solar de la zona del Doctoral de la localitat Gran Canària i la Guàrdia Civil va enviar immediatament agents al lloc per investigar els ossos trobats.

Tot i que en principi es considerava la possibilitat que els ossos -part d'un crani- poguessin correspondre a Yeremi perquè, per la seva grandària, podrien ser d'una persona de l'edat aproximada del nen, les forces de seguretat van demanar prudència al respecte. També el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, va fer una crida a la prudència per evitar generar expectatives que posteriorment es poguessin veure defraudades.