Dos treballadors van morir i dos més van resultar ferits amb l'ensorrament ahir de part d'una cornisa en un edifici en construcció a Palma, segons el servei d'emergències i la Policia Nacional.

Els morts tenien 56 i 31 anys, mentre que els dos ferits lleus, que van ser traslladats a la Clínica Juaneda, tenen 35 i 33 anys.

L'ensorrament es va produir sobre les 11 del matí, i fins al lloc del succés s'hi van desplaçar diverses dotacions de la Policia local i els bombers, que van aconseguir treure les víctimes amb vida d'entre la runa, encara que poc després van morir. L'edifici sinistrat està en una cantonada de l'avinguda d'Amèrica amb el carrer Trobadors de s'Arenal.

Segons els primers indicis, l'accident es va produir quan va caure part d'una cornisa de l'edifici en construcció, cosa que investiga la Policia Nacional.

Al lloc de l'accident també s'hi van desplaçar el conseller de Treball, Comerç i Indústria del govern balear, Iago Negueruela; la directora general de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro, i el director general d'Emergències i Interior, Pere Perelló; el cap de seguretat de Salut Laboral, acompanyat de dos tècnics per treballar coordinadament amb la Inspecció de Treball i la Seguretat Social.

Ahir mateix, el govern balear ja va expressar el seu condol a les famílies dels dos treballadors morts en el sinistre.