L'aviació russa ha destruït en les últimes 24 hores deu objectius del grup terrorista Estat Islàmic (EI) a Síria i ha aconseguit tallar la línia de subministraments d'armament amb destinació als gihadistes.

"Segons l'Estat Major, hem aconseguit tallar el sistema d'abastament tècnic-militar d'aquesta organització terrorista", va dir ahir en el seu comunicat diari Ígor Konashenkov, portaveu del Ministeri de Defensa rus, segons van informar mitjans locals.

Els caces i bombarders russos van efectuar 20 nous vols en què van colpejar deu objectius gihadistes, des de centres de comandament a magatzems amb armes i camps d'entrenament a les províncies d'Al Rakka i Idleb. "També hem causat danys significatius a la infraestructura utilitzada per a l'entrenament dels terroristes en territori de Síria", va afegir.

Els caces bombarders seu-34 van destruir un camp d'entrenament a la província d'Al Raqqa, principal bastió de l'EI al país àrab.

A la província d'Idleb, els caces seu-25 van volar pels aires un búnquer i una fàbrica subterrània on els gihadistes fabricaven els cinturons amb explosius per als terroristes suïcides.

A la mateixa zona van ser destruïts quatre centres de comandament dels terroristes, i tres magatzems amb armament, municions i explosius.

Per la seva banda, el subcap de l'Estat Major, el general Andrei Kartapólov, va assegurar dissabte passat que els bombardejos havien aconseguit ja "minar la base tècnic-militar dels terroristes i també reduir en gran mesura el seu potencial de combat" i va avançar que "els atacs no només continuaran, sinó que s'incrementarà la seva intensitat".