Un nen d'11 anys resident a Tennessee (EUA) va discutir amb la seva veïna, una nena de 8, dissabte, i després va anar a casa seva, va agafar l'escopeta del seu pare, li va disparar i li va causar la mort. L'agutzil del comtat de Jefferson, Bud McCoig, va explicar que el nen ha estat acusat d'assassinat en primer grau i traslladat a un centre de menors. Tots dos tenien un gos i el nen va demanar a la nena que li ensenyés el seu, però ella s'hi va negar i ell va anar a buscar l'escopeta.

Sense sortir de casa, el nen va disparar a través de la finestra contra la nena, que estava dreta al jardí de casa seva. Segons l'agutzil, l'escopeta era en un armari de la casa sense forrellat.

Quan les autoritats van arribar al lloc, la nena, encara amb vida, era a terra amb una ferida al pit, fet pel qual va ser traslladada a l'hospital, on va morir. Un jutge va ordenar l'ingrés del menor en un centre juvenil fins al 28 d'octubre, quan es farà la vista del judici.

La mare de la nena, Latasha Dyer, va ser entrevistada per la cadena ABC, on va recordar la seva filla com "una nena petita preciosa que sempre era capaç d'arrencar-te un somriure sense importar l'estat d'ànim en què et trobessis".