El cap de la llista de Junts pel Sí, Raül Romeva, va ser rebut ahir amb crits de "president" per una part del públic que va acudir a l'Auditori de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per escoltar la conferència de la CUP sobre el full de ruta independentista i la investidura del futur President de la Generalitat.

Romeva, que va encapçalar Junts pel Sí el 27 de setembre, encara que el candidat a la presidència de la Generalitat de Catlaunya és el líder de CDC, Artur Mas, va ser un dels representants polítics que van ser convidats a la conferència de la CUP, en el qual va exposar el full de ruta per a la independència.

Diversos dirigents d'aquesta formació de l'esquerra antisistema ofereixen una conferència a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) per donar a conèixer els seus criteris en la negociació amb Junts pel Sí sobre la investidura del President de la Generalitat i un full de ruta independentista.

A les primeres files de l'auditori es van seure membres de Junts pel Sí, com Lluís Llach, Jordi Turull (CDC), Oriol Amorós (ERC), i també David Companyón, d'EUiA, a més de Romeva (Junts pel Sí).