L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i els líders de CCOO i UGT a Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, participaran demà a la plaça de Sant Jaume en una concentració de suport als imputats per la consulta alternativa del 9N, el president Artur Mas i dues conselleres.

L'acte, convocat per l'Associació de Municipis per la Independència, Òmnium Cultural, l'Associació Catalana de Municipis i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), se celebrarà a les 19:30 hores a la cèntrica plaça de Sant Jaume, on s'instal·larà un escenari i es llegirà un manifest contra la imputació de les autoritats catalanes que van fer possible la votació del 9N.

Aquest dimarts declararan com a imputades davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) la consellera d'Ensenyament en funcions, Irene Rigau, i l'exvicepresidenta Joana Ortega, mentre que dijous, dia 15, ho farà el president Artur Mas.

Coincidint amb la sessió de declaracions de demà, les entitats sobiranistes han convocat actes de suport davant el TSJC, però també, a les 19:30 hores, concentracions davant els ajuntaments catalans.

A Barcelona, l'acte se celebrarà a la plaça Sant Jaume i comptarà amb l'assistència, ja confirmada, dels secretaris generals de CCOO i UGT a Catalunya i de l'alcaldessa Ada Colau (Barcelona en Comú), a més d'altres representants d'entitats i partits polítics, segons han informat avui les entitats convocants

En concret, la participació de l'alcaldessa barcelonina en aquest acte es concretarà en la lectura d'un manifest contra les imputacions del 9N, segons ha informat l'Ajuntament.