La CUP ha respost aquest dijous a l'anunci del sindicat ultradretà Manos Limpias que promou un procés per tractar d'il·legalitzar-la amb un fotograma despectiu, que apareix en la pel·lícula "Braveheard", en què els soldats escocesos ensenyen el del cul a les tropes angleses.

El sindicat ultradretà Manos Limpias, que ha estat escridassat aquest matí a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) amb el crit de "feixistes espanyols", ha anunciat que promourà un procés penal per demanar que s'il·legalitzi la CUP, ja que considera que aquesta última és una organització "criminal".

La resposta de la CUP a aquest anunci no ha trigat gaire, perquè hores després en el seu perfil oficial de Twitter ha publicat un fotograma de la pel·lícula "Braveheard" en què es veu l'exèrcit escocès capitanejat pel seu líder William Wallace aixecant-se les típiques faldilles de quadres i ensenyant el cul a les tropes angleses abans de començar una batalla.

La CUP, formació de la qual depèn la investidura del president Artur Mas, adjunta a la citada imatge els comentaris "Hola Manos Limpias" i "No tenim por", a més d'un 'emoticon' amb un somriure sorneguer.