Unes 600 persones van assistir ahir al funeral laic de l'exlíder d'EUiA Jordi Miralles, que es va celebrar al tanatori barceloní de les Corts, entre les quals hi havia l'expresident de la Generalitat José Montilla, diversos líders de partits i un conseller del Govern.

Miralles, que va morir dimecres passat als 53 anys, va ser acomiadat per familiars, amics i per una nombrosa representació del món polític català, la qual cosa va provocar que l'aforament del recinte on va tenir lloc el funeral quedés petit. Miralles, que va ser coordinador general d'Esquerra Unida i Alternativa (EUIA) del 2000 al 2012, també va ser diputat al Parlament (2003 al 2012), i en les últimes eleccions municipals va ser elegit regidor i tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Castelldefels.

Al costat dels familiars i amics de Miralles es podia veure a la sala del tanatori companys del seu partit, Esquerra Unida i Alternativa, l'expresident de la Generalitat José Montilla, l'actual conseller de Salut en funcions, Boi Ruiz, i els membres de la Mesa del Parlament Anna Simó (ERC) i Lluís Corominas (CDC).