El secretari general del PSOE i candidat a La Moncloa, Pedro Sánchez, ha abarrotat aquest diumenge el poliesportiu Magariños per llançar-se a la precampanya juntament amb els seus candidats. Uns 4.000 militants l'han aplaudit amb força quan la megafonia l'ha presentat com el pròxim president del Govern, després d'anunciar també pels altaveus l'entrada de la seva dona, Begoña Gómez.

Tots dos han entrat al poliesportiu --en què jugava l'Estudiantes, l'equip de bàsquet a què va pertànyer Sánchez-- junts i saludant l'auditori, que agitava amb entusiasme banderes del PSOE, de la Unió Europea i d'Espanya.

Ja ocupaven tots els seus seients darrere el faristol els caps de llista al Congrés per a les pròximes eleccions i els deu primers candidats de la llista de Madrid. Entre els quals hi havia la número 6, l'excomandant Zaida Cantera, però no la número 4, l'exdiputada d'UPyD Irene Lozano, que s'ha assegut a la pista, al costat del grup d'experts que assessora per elaborar el programa electoral, en què se l'ha inclosa.

Abans d'entrar, Lozano s'ha parat davant els mitjans de comunicació per donar les gràcies als militants que li han traslladat la seva "alegria" per incorporar-se a les llistes. A més ha posat èmfasi en els punts "en comú" amb el PSOE i ha assegurat que la seva incorporació demostra "com estan canviant les coses" en aquest partit.