El president de Ciutadans, Albert Rivera, va animar ahir el seu equip a treballar fins a l'últim dia perquè "no hi ha res escrit" i creu que poden guanyar en les eleccions generals del 20 de desembre, en assegurar que les últimes enquestes els situen molt a prop de PP i PSOE.

Rivera es va reunir ahir en un hotel madrileny amb els caps de llista de totes les províncies espanyoles, i amb els cinc primers en el cas de Madrid i Barcelona, per explicar-los les principals línies de treball d'aquí a les eleccions generals.

El líder de Ciutadans es va referir a les últimes enquestes, que els situen molt a prop dels dos grans partits, i va precisar que en alguna enquesta fins i tot es troben per davant del PSOE encara que no es va aventurar a fer un càlcul sobre els diputats que aconseguiran.

"Al meu equip li he demanat que ens deixem tot i treballem fins a l'últim dia perquè es pot guanyar el 20-D, no hi ha res escrit, i detecto ganes de canvi en els espanyols", va dir en declaracions als mitjans de comunicació perquè "les velles coordenades de la política han quedat enterrades a les urnes durant aquest any 2015". "L'únic canvi que pot arribar el 20-D és el que vingui d'un partit nou i que ho faci des del centre" com a Ciutadans, va assegurar Rivera abans d'apuntar que si segueix "la vella esquerra o la vella dreta això no serà cap canvi".

Rivera creu que s'està obrint una nova etapa a Espanya i vol explicar el seu projecte i creu que cada candidat "serà fonamental a cada província" per fer el canvi.