Els Mossos investiguen si el "violador del cúter", detingut la setmana passada acusat de 4 violacions a dones molt joves a Barcelona, va agredir cinc noies més de l'agost del 2013 al gener del 2014.

El presumpte agressor ha ingressat a la presó per 4 agressions de les quals hi ha proves d'ADN, però els Mossos creuen que va ser el responsable de cinc violacions més, de les quals no tenen restes biològiques de l'agressor. El cap de l'Àrea d'Investigació Criminal de Barcelona, Pere Guillén, va explicar ahir que per no interferir en les rodes de reconeixement que han de fer les víctimes no es facilitarà la imatge de l'agressor, home de 26 anys, espanyol nascut a l'Uruguai, amb parella i feina estables i sense antecedents. Guillén va assenyalar que la difusió d'una imatge de l'agressor havia entorpit la investigació, ja que el violador va deixar d'actuar el gener del 2014 i va fer un canvi radical d'imatge, i es va trencar la principal línia d'investigació.

Al detingut se li atribueixen tres violacions que entre el desembre del 2013 i el gener del 2014 van causar alarma als barris del Guinardó i Gràcia, i una nova violació, el setembre a Corts, després de la qual va ser detingut.