Iñaki Urdangarin ha demanat permís al jutge del cas Nóos, José Castro, per vendre per 250.000 euros dos pisos a Palma, amb les corresponents places de garatge i trasters, que són propietat d'Aizoon, l'empresa que comparteix al 50% amb la infanta Cristina.

La defensa d'Urdangarin ha comunicat al jutjat d'instrucció 3 de Palma que té embargat tot el patrimoni d'Aizoon per cobrir la fiança de 13,6 milions d'euros que pesa sobre ell, que té una oferta pels pisos. L'advocat d'Urdangarin, Mario Pascual Vives, exposa que dels 250.000 euros que cobraria Aizoon caldria desviar 14.500 euros per a l'intermediari i 200.550 per saldar les hipoteques que pesen sobre els habitatges, els trasters i els aparcaments. A això s'afegiria el pagament de l'impost municipal sobre la plusvàlua, per 6.048 euros, i l'abonament de les últimes quotes mensuals de les hipoteques, pròximes ambdues als 1.000 euros.

"La xifra total neta i final de l'operació de compravenda seria de 26.963,35 euros", resumeix el lletrat, que assegura que aquesta quantitat seria aportada al jutjat atès l'embargament que pesa sobre totes les propietats de la societat conjunta d'Urdangarin i la infanta Cristina.