La candidata del PSC per Barcelona a les generals, Carme Chacón, va negar ahir que ella hagi imposat que Pere Navarro quedés fora de les llistes electorals, i va lamentar que aquest rebutgés anar al Senat, alhora que va assegurar que segueix comptant amb la seva figura perquè és un company que aprecia. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Chacón va dir que les llistes dels candidats del PSC a les Corts han sortit d'un procés "assembleari" en què també han participat els primers secretaris de totes les federacions. En aquest sentit, la candidata socialista va insistir que Pere Navarro és un company amb el qual ha treballat molt de gust, que té en altíssima estima i de qui espera que segueixi treballant amb ells.

D'altra banda, Chacón va dir que la llista a les eleccions generals aprovada dissabte passat és una llista guanyadora "amb veterania i experiència", i va negar que hi hagi dos PSC, ja que només n'hi ha un preparat per fer fora Mariano Rajoy de la Moncloa, un aspecte, va dir, "necessari" per a Espanya però "imprescindible" per a Catalunya. "Un únic partit a Catalunya", va afegir Chacón, que, amb el conjunt dels socialistes d'Espanya, pot fer fora el Partit Popular del govern estatal.

Finalment, Chacón també va negar que hagi tingut una competició amb Miquel Iceta, primer secretari del PSC, per elaborar la llista electoral.

Aquestes declaracions responen les que va fer Miquel Iceta dissabte, en què va assegurar que no estava del tot satisfet per com havia anat el procés de confecció de les llistes del PSC, de les quals s'havia quedat fora Navarro.