Els cossos dels tres militars que dijous passat van tenir un accident d'helicòpter a l'Atlàntic quan tornaven d'una missió al Senegal van ser trobats ahir a la cabina de l'aparell, segons va informar Ràdio Nacional d'Espanya.

Els cossos del capità José Morales Rodríguez, el tinent Saül López Quesada i el sergent Jhonander Ojeda Alemany van ser trobats després d'una setmana de recerca, després que l'helicòpter desaparegués a 518 quilòmetres al sud de Gran Canària, fora de la cobertura de ràdio i radar des de l'arxipèlag. Aquest helicòpter del Servei de Recerca i Rescat (SAR) de l'Exèrcit de l'Aire va caure a l'Atlàntic dijous passat cap a les 15.05 hores, quan tornava a la seva base a Gran Canària després d'haver participat en uns exercicis d'entrenament al Senegal i haver fet una escala per fer gasolina a Mauritània.

Aquest és el segon accident d'aquest tipus que tenen els helicòpters del SAR de la base de Gando en poc més d'un any. El març del 2014, un altre Superpuma es va precipitar a l'Atlàntic entre Gran Canària i Fuerteventura quan participava en unes maniobres nocturnes amb un vaixell de l'Armada. Hi van morir quatre tripulants i va sobreviure el cinquè.