El Consell Nacional de CDC ha avalat avui amb el 84,25 % dels vots la coalició de Convergència, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament per a les generals del 20D, una aliança "puntual" que amb el nom de "Democràcia i Llibertat" pretén "eixamplar la base electoral" de l'independentisme.

CDC ha celebrat avui un Consell Nacional extraordinari a l'edifici de l'ONCE de Barcelona per ratificar la coalició entre Convergència, Reagrupament i Demòcrates de Catalunya, els escindits d'Unió, per a les eleccions generals del 20 de desembre.

En la conferència de premsa posterior a la reunió, la portaveu de CDC, Marta Pascal, ha destacat que aquesta coalició és "puntual" per a aquestes eleccions generals i té com a objectiu "eixamplar la base electoral", per "donar compliment" al "mandat democràtic" de les eleccions del 27 de setembre d'impulsar la independència.

Pascal ha descartat que CDC busqui "amagar el nom", sinó al contrari, és una iniciativa, ha dit, per "reafirmar-se" en la voluntat de llançar una "proposta atractiva" als catalans per complir amb el resultat majoritari a les urnes de les catalanes del passat 27 de setembre.