La Fiscalia va obrir diligències per investigar els contractes presumptament irregulars de l'empresa municipal Barcelona Regional que ha denunciat l'Ajuntament, entre els quals figuren adjudicacions a una empresa de Pere Pujol, fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol.

Segons fonts judicials, el fiscal Anticorrupció Emilio Sánchez Ulled va obrir la investigació a partir de l'informe que li ha fet arribar l'Ajuntament, que denuncia que Barcelona Regional (BR) va signar contractes amb empreses -entre elles Entorn Enginyeria i Serveis de Pere Pujol- sense complir els plecs de condicions, ni aportar factures.

Precisament, el fiscal acaba d'arxivar les diligències obertes el juny arran d'un anònim que denunciava suposats contractes irregulars de Barcelona Regional a empreses d'un exsoci de Willy Müller, director executiu de l'entitat, en descartar il·legalitats als expedients. La nova documentació que l'Ajuntament va portar a la Fiscalia revela presumptes irregularitats en la contractació de personal per part de BR i incompliments en la normativa de contractació d'empreses.