Regió 7

Colau reorganitza el cartipàs per la marxa de Viejo i Domènech

El fins ara regidor d'Educació i el comissionat de Memòria històrica aniran a les eleccions del 20-D

10.11.2015 | 00:00

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha reorganitzat el seu equip a l'Ajuntament per la marxa del regidor Raimundo Viejo, que anirà en la candidatura En Comú Podem a les eleccions del 20 de desembre, i va donar entrada ahir al número dotze de la seva llista, Eloi Badia, com a nou regidor.
Colau va presidir ahir l'acte de presa de possessió d'Eloi Badia com a regidor, en substitució de Raimundo Viejo, fins ara titular de d'Educació. La marxa de Viejo i també del comissionat de Memòria Històrica, Xavier Domènech, a la candidatura d'unitat ha comportat canvis en l'organigrama polític municipal. Així, l'àrea d'Educació es divideix i el primer tinent d'alcalde, Gerardo Pisarello, assumirà Universitats, mentre que la segona tinenta d'alcaldia, Laia Ortiz, es farà càrrec d'Educació.
Badia, que va ocupar el número dotze a la llista de Barcelona en Comú a les municipals, assumeix la regidoria de Presidència i Territori i la direcció del districte de Gràcia. Com a regidor de Presidència i Territori, Badia assumeix la direcció de la representació de l'ajuntament a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i les entitats municipalistes. De la seva àrea depèn Relacions Institucionals, d'organització, serveis generals, recursos humans, l'Arxiu i la direcció del Programa d'Actuació Municipal (PAM) i els Programes d'Actuació dels Districtes (PADs), entre d'altres.
El nou regidor, nascut a Barcelona el 1983, és enginyer industrial llicenciat per la UPC, ha participat en projectes de cooperació a l'Equador, l'Argentina, l'Índia i Paraguai, i ha participat en entitats com la Plataforma Aigua és Vida, la Xarxa per a la Sobirania Energètica i l'Aliança contra la Pobresa Energètica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Arreu

Els associats del PDECat ratifiquen el nou nom del partit amb el 85,7% dels vots

Els associats del PDECat ratifiquen el nou nom del partit amb el 85,7% dels vots

La direcció es mostra "satisfeta" pels suports obtinguts malgrat les dificultats de l'Estat

Centenars de persones demanen el «no» a Rajoy davant de la seu de Ferraz

Centenars de persones demanen el «no» a Rajoy davant de la seu de Ferraz

Els manifestants sol·liciten la celebració d'un Congrés extraordinari i unes primàries per elegir...

Mas demana Rajoy «canviar de xip» i passar del «no» al diàleg

Mas demana Rajoy «canviar de xip» i passar del «no» al diàleg

El líder del PDECat retreu als socialistes que no hagin protagonitzat el "canvi" que prometien i...

Enllaços recomanats: Premis cinema