Els Mossos d'Esquadra van detenir dues persones per la seva presumpta relació amb la mort d'un home la nit de dilluns a dimarts a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès), segons van informar ahir fons de la policia catalana.

Segons els Mossos, cap a les 9 del vespre de dilluns van rebre un avís informant que, com a conseqüència d'una baralla, hi havia un ferit en un local de la població. Ràpidament, els agents van desplaçar-se al lloc i van comprovar que hi havia un home que presentava una ferida d'arma blanca, però el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) no va poder fer res per salvar la vida de la víctima.

La Policia Local de Sant Adrià de Besòs va detenir dos homes, de 20 i 18 anys, respectivament, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià, com a presumptes autors d'aquesta mort.

Segons fonts pròximes al cas, la víctima, d'uns 30 anys, va morir apunyalada al carrer Berenguer de Sant Adrià de Besòs durant una baralla després d'una protesta veïnal per l'ocupació il·legal d'uns habitatges. Així, alguns veïns van declarar a TV3 que, un cop acabada la manifestació, que va convocar unes 300 persones, la víctima s'hauria enfrontat en un bar pròxim amb alguns dels okupes, que li haurien clavat ganivetades, tot i que encara es desconeixen els motius de la baralla.

El conflicte per aquests pisos ocupats s'arrossega des de fa mesos i els fets van alterar encara més els veïns, que es van concentrar al carrer per protestar, per la qual cosa la policia va haver d'acordonar la zona per evitar més enfrontaments.